Okulumuzda öğrencilerimize "Diyabet" ve "Sosyal Medya kullanım etiği" seminerleri verilmiştir.

Ziyarete Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız, Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Okul Müdürümüz Sayın Dr. Önder TOSUN tarafından mozaleye çelenk konulmuş, saygı duruşunda bulunulmuş ve anı defteri yazılmıştır.

24 Kasım öğretmenler günü kutlaması okulumuzda coşkuyla kutlandı. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Toplantımıza Altındağ Rehberlik ve Araştırma merkezinden Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri Bölüm başkanı  Eda Rahşan DENİZ ve Psikolojik Danışman Ayşenur YILMAZ okulumuzda öğretmenlerimize müşavirlik desteği sağlamışlardır,

Okulumuzda Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. yılı münasebetiyle Anma töreni gerçekleştirilmiştir.

Saygı ,minnet ve özlemle anıyoruz...

Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğrencimiz Sultan TUTAR'ın Karakalem Portre Çalışmasının Altındağ Kaymakamımız Sayın Cumali ATİLLA'ya takdimi 1 Kasım 2022 tarihinde yapılmıştır.

Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğrencimiz Sultan TUTAR ın Karakalem Portre Çalışmasının Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM'a takdimi  1 Kasım 2022 tarihinde yapılmıştır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıldönümü kutlama programı 29 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 2022-2023 yılı  Okul Aile Birliği olağan Genel Kurul toplantısı 20/10/2022 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda saat 18.00 da büyük bir katılımla yapılmıştır.

Ankara'nın Başkent Oluşunun 99. Yıldönümü Okulumuzda düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı.

Tüm Öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, mutlu, başarılı bir yıl diliyoruz.

Ağu

Kendi isteği ile İllerarası yerdeğiştirme döneminde, Memleketi Şanlıurfa Eyyübiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine atanan, Okulumuz Teknik Müdür Yardımcısı Sayın Koçali ALKAN, 19 Ağustos 2022 tarihi itibariyle okulumuzdaki görevinden ayrılmıştır.

Kendisine çalıştığı 4 yıl boyunca yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanımızın "çevre bilinci ve sokak hayvaları" için yaptığı geri dönüşüm projesi TRT HABER'de yayınlandı.

Haz

Mezun Olan Okulumuz 12 sınıf öğrencilerimize 7 Haziran 2022 Salı günü Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Tören Konuşmaları, Okul Birincisine Okul Müdürümüz Sayın Önder TOSUN'un mezuniyet belgesini vermesi, Bayrak Fılama Devir Teslimi, Mezuniyet Pasta Kesimi, Okul Birincisimiz Olan Ahmet Faruk CAN'ın kütüğe isim plaketi çakması,

mezun olan öğrencilerimize mezuniyet belgelerinin verilmesi, toplu kep atma ve kokteyl ile Mezuniyet Töreni program sona ermiştir.

Haz

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı  ve Görsel Sanatlar Kulübümüzün Yıl Sonu Sergisi 7 Haziran Salı Günü gerçekleştirilmiştir. Açılışını Okul Müdürümüz Sayın Önder TOSUN'un yaptığı sergide öğrencilerimizin yaptıkları, çizdikleri, resmettikleri, boyadıkları birbirinden güzel eserler sergilendi.