Haz

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanımızın yıl sonu karma sergisi açılışı Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan YILDIRIM 'in katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Ayı Sorumluluk Sınavları Duyurusu

May

Okulumuzda 25.05.2023 perşembe günü Öğretmenlerimizin ve  öğrencilerimizin şiir okudukları ŞİİR DİNLETİSİ Düzenlendi. Şiir Şölenimize İlçemizde görev yapan Okul Yöneticileri de katıldılar.

May

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutladık.

May

Veli Toplantısında Öğrenci Velileri ile verimli görüşmeler yapıkmış, Veliler bilgilendirilmiştir.

Tüm Anne ve Anne adaylarının "ANNELER GÜNÜ" kutlu olsun

May

Okulumuzda Münazara Yarışması yapılmıştır. Çalışmak mı? Zeka Mı?

May

Halil Paşa'nın, İngiliz birliklerini 29 Nisan 1916'da teslim almasının ardından, "Tarih bu olayı yazmak için kelime bulmakta müşkülata uğrayacaktır. İşte Osmanlı sebatının İngiliz inadını kırdığı birinci zaferi Çanakkale'de, ikinci zaferi burada görüyoruz" sözleriyle duyurduğu Kut'ül Amare Zaferi'nin 107'inci yıl dönümü kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.

Kosgep eğitimcisi öğrencilerimize girişimcilik eğitimi verdi.

Ahmet Yesevi MTAL 2022-2023  Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınav Tarihleri

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla Cebeci Askeri Şehitliği'ne öğretmen ve öğrencilerimizle ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Tüm Şehitlerimize saygı ve minnetle...

Çanakkale Savaşları, haksız düşman saldırılarına tam 250 bin askerimizi şehit verdiğimiz, kadınıyla erkeğiyle  Türk'ün gücünü  dünyaya bir kez daha duyurduğumuz,   1. Dünya Savaşı'nın seyrini değiştiren, tarihe altın harflerle "Çanakkale Geçilmez" sözünü   yazdırdığımız  büyük bir destandır.

Ülkemizin birliği ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en çetin döneminde yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı hep bir agızdan gururla okuyarak Memet AKif ERSOY'U  saygıyla andık.

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi düzenlenen KARNE TÖRENİ ile sona ermiştir.  Törende dereceye giren 9. 10. 11. ve 12. sınıf birincilerine başarı belgeleri Okul Müdürümüz tarafından  verilmiş ve Tüm öğrencilerimize karnelerinin yanında kitap hediye edilmiştir.