Şbt

Okulumuzda ; 06.02.2023 tarihinde ülkemizi derin yasa boğan deprem felaketinde hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için saygı duruşu töreni yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda Hacettepe Üniversitesinden katılan sayın hocamız  Doç. Dr. ALPER KUMCU ile birlikte TÜBİTAK BİLİM SEMİNERİ YAPILDI. 9. ve  10. sınıf öğrencilerimiz söyleşiye katılım sağlayıp DİL,ZİHİN ve BEYİN konulu seminer hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.

Şbt

Okulumuzda 2.Dönem sene başı kurul toplantısı yapılmıştır.

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi düzenlenen KARNE TÖRENİ ile sona ermiştir.  Törende dereceye giren 9. 10. 11. ve 12. sınıf birincilerine başarı belgeleri Okul Müdürümüz tarafından  verilmiş ve Tüm öğrencilerimize karnelerinin yanında kitap hediye edilmiştir.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 1. dönem sonu Görsel Sanatlar öğretmenimiz ve öğrencilerimizle birlikte  okulumuzda resim sergisi yapılmıştır.

İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Âkif Ersoy 20 Aralık 1873 tarihinde doğmuş, 27 Aralık 1936 tarihinde vefat etmiştir. 20-27 Aralık tarihleri Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu nedenle kendisini minnet ve şükranla anıyoruz.

2023-2024 1.DÖNEM 2. Sınav takvimi yayınlanmıştır.

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Okulum Temiz Belgesi Aldık.ç

Okulumuzda LÖSEV yetkilileri tarafından bilgilendirme eğitimi verildi.

Okulumuzda 24.11.2023 tarihinde, "24 Kasım Öğretmenler Günü" Töreni gerçekleştirildi.

Okulumuzda Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırladığı "10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı" gerçekleştirilmiştir. Saygı, minnet ve özlemle....

Okulumuzda "10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı" gerçekleştirilmiştir.

Altındağ okullarına Altındağ Sosyal Hizmet Merkezi tarafından verilen " Okula devam etmenin önemi, Akran Zorbalığı ve Madde Bağımlılığı" konulu seminerlerin kapanış töreni Okulumuzda düzenlendi. Törene Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM da katılmıştır.

Okulumuzda 100. Yıl dönmümünü kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı gerçekleştirilmiştir.

Yaşasın CUMHURİYET

Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Türk Patent  ve Marka Kurumuna yapmış olduğumuz başvurumuz başarı ile sonuçlanmış olup;

Okulumuz Adına MARKA TESCİL BELGESİ  alınmıştır.