Çanakkale Savaşları, haksız düşman saldırılarına tam 250 bin askerimizi şehit verdiğimiz, kadınıyla erkeğiyle  Türk'ün gücünü  dünyaya bir kez daha duyurduğumuz,   1. Dünya Savaşı'nın seyrini değiştiren, tarihe altın harflerle "Çanakkale Geçilmez" sözünü   yazdırdığımız  büyük bir destandır.

Ülkemizin birliği ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en çetin döneminde yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı hep bir agızdan gururla okuyarak Memet AKif ERSOY'U  saygıyla andık.

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemi düzenlenen KARNE TÖRENİ ile sona ermiştir.  Törende dereceye giren 9. 10. 11. ve 12. sınıf birincilerine başarı belgeleri Okul Müdürümüz tarafından  verilmiş ve Tüm öğrencilerimize karnelerinin yanında kitap hediye edilmiştir.

1. Dönemin son haftasında Bilişim Teknolojileri Alanımız Öğretmen ve öğrencileriyle birlikte ULUCANLAR CEZA EVİ MÜZESİ ve HACI BAYRAM VELİ MÜZESİNE gezi düzenlenmiştir.

Okulumuzda masa tenisi turnuvası düzenlenmiş olup, 11 D sınıfı Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğrencimiz Sefa Efe KARACA 1.olmuştur.

13 Ocak 2023 cuma günü, Kurdela kesimiyle açılışını Okul Müdürümüzün yaptığı, Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencilerimizin yaptıkları uygulama çalışmalarından oluşan dönem sonu sergisi düzenlendi.

Altındağ Belediyesi Başkanı Sayın Doç. Dr. Asım BALCI, 29 Aralık 2022 perşembe günü Okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuş ve 12. sınıf öğrencilerimize TYT kitapları hediye etmiştir.

Ziyaret sırasında Başkanımızın Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğrencilerimizin çizdiği karakalem portresini Okul Müdürümüz Dr. Önder TOSUN kendisine takdim etmiştir.

Okulumuzda 29 Aralık 2022 Perşembe saat 17.00 da yapılan 1. Dönem Veli Toplantısı geniş katılımla gerçekleştirilmiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya teşriflerinin 103. yıl dönümünü okulumuzda coşkulu bir törenle kutladık.

Mehmet Akif Ersoy, milli duygular denilince aklımıza gelen ilk şair ve yazarlarımızdır, her satırı vatan toprağı gibi kokan İstiklal Marşımızın yazarı. Bayrağımızın, şehitlerimizin, bağımsızlığımızın, milli simgelerimizin şairini saygıyla andık.

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğretmen ve Öğrencileriyle birlikte 23.12.2023 perşembe günü Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tanıtım gezisi düzenlendi.

29 Aralık 2022 Perşembe saat 17.00 da veli toplantısı yapılacaktır. Tüm Öğrenci Velilerinin katılımını bekliyoruz.

Üstün Başarı Belgesi ile Ödüllendirilen Müdür Yardımcımız Sayın Tuğba İYNEM, Öğretmenlerimiz; Sayın Çiğdem KÖKSAL, Sayın Ülkü SERİN, Sayın Serpil ERDOĞAN ve Sayın Osman BARAN'ı tebrik eder. Başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Altındağ Müftülüğünce okulumuz kız öğrencilerine 'BEN DEĞERLİYİM' semineri gerçekleştirildi.

7 Aralık 2022 çarşamba günü Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odasının organize ettiği "1. Ankamob Usta&Çırak Buluşması" organizasyonu kapsamındaki kahvaltı etkinliğine Okul Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı ve Metal Teknolojisi Alanı Öğretmenleri ve Öğrencilerimizle birlikte 60 kişi ile katılım sağladık. Program konuşmasında okul müdürümüz   sayın Dr.Önder TOSUN siteler sanayi bölgesinde olan okulumuzun mobilya ve iç mekan tasarımı alanı ve metal teknonolojisi alanının çok avantajlı oldugunu vurguladı.

Programda Altındağ Belediye Başkanı Sayın Doç.Dr. Asım BALCI, Sayın Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM, Türkiye Ağaçişleri Federasyonu Başkanı Hüseyin TAKLACI ve bazı oda başkanları da yer aldı.