Şbt

2014/2015 Eğitim Öğretim yılı mezunlarımızdan Cansu Hanım tarafından öğrencilerimize yönelik 16 Şubat 2022 Çarşamba günü söyleşi gerçekleştirilmiştir. Söyleşinin ardından HKK Helikopter Pilotu Üsteğmen Cansu Hanım  öğrencilerimizin sorularını cevaplandırmıştır.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyıl Sonu Karne Töreni 21 Ocak 2022 Cuma günü gerçekleştirilmiştir.

Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından 19 Ocak 2022 Çarşamba günü Okulumuz çevresinde Güvenlik Uygulamalar gerçekleştirmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Altındağ  Belediyesi Başkanı Sayın Doç. Dr. Asım BALCI, 7 Ocak 2022 cuma günü Okulumuzu ziyaret ederek, 12 .Sınıf Öğrencilerimize TYT çalışma kitabı diğer öğrencilerimize kitap hediye etmiş, Alanlarımız atölye ve laboratuvarlarında incelemelerde bulunmuştur.

Okulumuza yaptığı destek ve yardımlardan dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Okulumuzda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ankara'ya gelişinin 102. yılı kutlama programı 27.12.2021 pazartesi günü gerçekleştirilmiştir.

İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif ERSOY' un kişiliği, vatanseverliği, bütünleştirici yönü, bağımsızlık yolundaki fedakarlıklarının yer aldığı Anma Programı, Okulumuzda 24.12.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz Sayın Ahmet Rasim ASKER ve Dr. Soner Önder YILDIZ, 23 Aralık 2021 perşembe günü Okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuzda 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı çağrı döneminde kabul edilen ve 25 projemizin olduğu TÜBİTAK 4006 Proje Fuarımız 07-08/12/2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Okulumuzda, Öğretmenlerimizin katılımıyla kutlama programı gerçekleştirilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve German  Deutsche Sparkassenstiftung Für İnternationale Kooperation  arasında, 22.06.2020 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Öğrencilere finansal katılımını artırmak, girişimcilik faaliyetlerini desteklemek ve finansmana erişim hakkında bilgi vererek farkındalık düzeylerini yükseltmek amacıyla, Pilot Okullardan biri olan Okulumuzda, öğrencilerimize "Birikim Oyunu Kursu" ve "Mikro İş oyunu Kursu" verilmesi Gazetede haber oldu.

Okulumuzda Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz ile Sparkassennstiftung Für İnternationale Koorperation arasında finansal katılımını artırmak, girişimcilik faaliyetlerini desteklemek ve hedef kitleye finansmana erişim hakkında bilgi vererek farkındalık düzeylerini yükseltmek amacıyla, 22.06.2020 tarihinde imzalanan işbirliği protokolü kapsamında  öğrencilerimize yönelik  ''Birikim Oyunu Kursu'' ve  ''Mikro İş Oyunu Kursu'' düzenlendi.

Okulumuzda 10 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 09.05 saygı duruşu ve İstiklal Marşının Okunmasıyla başlayan,

tüm Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılımı ile 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 11. Sınıf Öğrencisi Ülkü KALEMOĞLU, 5-7 Kasım 2021 tarihlerinde T.C. Gençlik Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Cumhuriyet Kupası'nda Kick Boks 70 kg GençKızlar kategorisinde Ankara Birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 98. Yıldönümü Kutlama Programı 29 Ekim 2021 saat 9.00 da okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

OKULUMUZDA 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU 20.10.2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZ  KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.