Okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı 9. ve 10. sınıf Öğrencilerimize "Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanlığı"nca Meslekte İlk Önlükleri hediye edilmiştir. Meslek Odasına teşekkür ederiz.

Dünya Afete Hazırlık Günü dolayısıyla 13 Ekim 2021 Çarşamba günü Okulumuzda Personel Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılımızın Açılışını Tüm öğretmen ve Öğrencilerimizle birlikte 06.09.2021 Pazartesi günü yaptık. Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun.

İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılını kutluyor, Mehmet Akif ERSOY'u rahmetle anıyoruz.

"Allah bu Millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezinden Rehber Öğretmen Zeynep Çelik

tarafından  04.03.2021 perşembe günü Okulumuz Öğretmen, Veli ve

Öğrencilerimizin katılımıyla  Çevrimiçi olarak "Motivasyon" semineri düzenlenmiştir.

İnteraktif seminerimizde Velilerimiz de merak ettikleri konuları danıştılar.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Eğitime Başladık.

Yüz Yüze Eğitim öğrencilerimizin coşkulu bir şekilde İstiklal Marşımızı okumasıyla başladı.

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Klavuzu Belgelendirme Programı başvuran Okulumuz  belge almaya hak kazandı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan denetimde okulumuz TSE onaylı "Okulum Temiz Belgesi"  ni almaya hak kazandı. Okulumuzda, yüz yüze eğitim öncesi fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenirliğini belgelemek üzere yapılan çalışmalar kapsamında başvuruda bulunduk. "Okulum Temiz Belgesi" belgelendirme sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve personelimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü Programı gerçekleştirilmiştir.

Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yıldönümü Okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Eyl

Okulumuz Müdür Yardımcısı Sayın Selda BELCE'yi 21 Eylül 2020 de  İlçemiz Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür Yardımcısı olarak Uğurladık. 2008-2020 yılları arasında Okulumuzda görev yapmış olan Hocamıza, yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar ve mutluluklar dileriz.

Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğretncilerimize teşekkür ederiz.

2019-1-TR01-KA102-072384 numaralı ve "Avrupa'da CNC ve Lake Boya Uygulamaları " isimli projemiz kapsamında 1 Mart 2020 / 14 Mart 2020 tarihleri arasında

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanımızdan 1 Öğretmen 4 Öğrencimiz Almanya'nın Münih şehrinde  Eğitim Almışlardır.