May

Okulumuzda 27 Mayıs 2022 Cuma günü, Programda Öğretmen ve Öğrencilerin yer aldığı ŞİİR DİNLETİSİ düzenlendi.

May

Okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğretmen ve Öğrencileri 26 Mayıs 2022 perşembe günü MAVİGÖL'de piknik yaptılar.

May

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı okulumuzda 26.05.2022 Perşembe Günü saat 15.30 da yapılacaktır. Tüm öğrencilerimizin Velilerinin katılımını önemle rica ederiz.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen kutlama programı ile kutlanmıştır.

May

Okulumuzda 18 Mayıs 2022 çarşamba günü gençlik haftası dolayısıyla "GENÇLİK ŞÖLENİ" düzenlendi. Şölenimize Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM, İlçe Şube Müdürlerimiz M.Gökmen PİRAHMETOĞLU ve Dr. Soner Önder YILDIZ,  Eğitim Birsen Ankara 2 nolu Şube Başkanı Sayın Levent KÖSE, Eğitim Birsen Altındağ İlçe Başkanı Sayın Nadir SÖNMEZ, İlk Orta öğretim kurumları Okul Müdür ve Müdür Yardımcıları  ve TRT HABER Spikeri Sayın OYA EREN hanımefendi katılmışlardır.

Şölenimizde saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından, tören konuşmaları yapılmış ,şiirler okunmuş, folklor gösterileri ve taekwondo gösterilerinin ardından Konuklarımıza, tüm Öğretmen ve öğrencilerimize tavuklu nohutlu pilav ikram edilmiş, şölenimiz katılımcıların halay ve oyun havaları ile eğlenmeleri ile sona ermiştir.

May

Okulumuzda 17 Mayıs 2022 salı günü saat 14.00 da, Mayıs Ayı Konuğu olarak; 13 Mayıs Türk Dil Bayramı Sebebiyle TRT HABER Spikeri Sayın Oya EREN " Türkçeyi Doğru ve Güzel  Konuşma" konulu söyleşiye konuk oldu.

Öğretmen ve Öğrencilerimizin soruları da yanıtlayan Oya EREN, Türkçe'nin doğru ve güzel konuşulması için dikkat edilmesi gerekenleri,  Mesleki ve Teknik Eğitimin  önemi ve geleceği ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Okulumuz SIFIR ATIK BELGESİ almaya hak kazandı. Hayırlı Olsun

Nis

Okulumuzda Kut'ül Amare Zaferinin 106. yıldönümü münasebetiyle 29 Nisan 2022 cuma günü program gerçekleştirilmiştir.

Nis

Gençlerle Güvenli Gelecek Projesi Kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından öğrencilerimize yönelik seminer verildi.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzda 21 Mart 2022 pazartesi günü tüm öğretmen, öğrenci ve personelimizin katılımı ile Nevruz Bayramı kutlaması gerçekleştirilmiştir. Törende Okul Yöneticilerimizin örste demir dövmesinin ardından, yumurta tokuşturma, sınıflar arası halat çekme, ağızda yumurta taşıma, çuvalla yürüme, mendil kapmaca yarışmaları yapılmış, ateş üstünden atlama ve oyun havalarıyla eğlenceler gerçekleştirilmiştir. Yaşasın Bahar, Yaşasın Nevruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Okulumuzda anma programı gerçekleştirilmiştir.

Büyük Zaferimizin 107. Yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanından 4 Öğrencimize yönelik staj faaliyeti içeren;  2019-1-TR01-KA102-072384 numaralı ''Avrupa'da CNC ve Lake Boya Uygulamaları'' adlı projemizin 1. Hareketliliği Romanya'da devam etmektedir.

Okulumuzda İstiklal Marşımızın T.B.M.M. de Kabulünün 101. Yıl Dönümü kutlaması  11.03.2022 Cuma günü gerçekleştirilmiştir.

ALLAH bu Millete bir daha İstiklal Marşı Yazdırmasın!

Okulumuzda 04.03.2022 cuma günü Deprem  Anı Uygulaması Çök, Kapan, Tutun ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.