Okulumuzda 18 Ekim 2023 çarşamba günü saat 16.00 da 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu akabinde Veli Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem 1.Sınav Takvimi

Altındağ Belediyesi Buz Pisti etkinliğimize öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile katıldık. Öğrencilerimiz buz pistinden ücretsiz yararlanmıştır. Altındağ Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odasının Organize ettiği 2.Usta-Çırak Buluşmasına Altındağ Kültür Sarayında Katıldık. Etkinlikte öğrencilerimiz Mobilya mesleği ustalarıyla birlikte kahvaltı edip onların deneyimlerini dinlediler. Mehteran Takımı gösterisi izlediler.

13. EKİM ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 100. YILI KUTLAMASI KAPSAMINDA ANITKABİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KUTLAMA TÖRENİNE ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İLE KATILDIK.

13. Ekim ANKARA'nın Başkent oluşunun 100.yılı kutlaması okumuzda öğretmen,öğrenci ve idarecilerimizin  katılımıyla yapılmıştır.

13 Ekim Dünya Afet ve Azaltma Günü münasebetiyle 13.10.2023 Cuma günü saat 11.15'te okulumuzda  İkaz-Alarm ve Tahliye Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatla Sivil Savunmanın önemini kavramak ve kavratmak amaçlanmıştır.

Okulumuz Tören Kutlama komisyonu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni düzenlendi. Okul konferans salonunda tüm öğretmen, öğrenci ve personele sunulan törende milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşu, hainlerin yenilgiye uğratılması ve demokrasi zaferi anlatıldı. Tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Okulumuz Okul Aile Birliğinin 2023/2024 yılı olağan Genel Kurul Toplantısı ve akabinde Veli Toplantısı 18/10/2023 Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda saat  16.00 da yapılacaktır.

Okulumuzun tüm öğrenci velilerinin katılımını bekliyoruz.

Eyl

Başkent Kültür Yolu kapsamında düzenlenen FRESH ANKARA 2. ÇAĞDAŞ SANAT SERGİSİ   Grafik ve FOTOĞRAF alanı  10,11,12 .sınıf öğrencileri ile gezi düzenlenmiştir.

Eyl

21 Eylül 2023 tarihinde Tarih Öğretmenimiz nezaretinde 11-C sınıfı öğrencilerimize 75. Yıl Cumhuriyet Müzesine gezi düzenlendi.

Eyl

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM, 18.09.2023 pazartesi günü okulumuzu ziyaret ederek, incelemelerde bulunmuştur.

Okul Tanıtım Videomuz.

Haz

Okulumuzda 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı, Yıl Sonu 16 Haziran 2023 Cuma Günü Düzenlenen Karne Töreni ile sona ermiştir. Törende dereceye giren ilk 3 öğrencimize başarı belgeleri Okul Müdürümüz Sayın Dr. Önder TOSUN tarafından verilmiştir.