Sıfır Atıkla Sanat Yarışması İl Birincisiyiz.

'Sıfır Atıkla Sanat Yarışması'nda "Yaklaşan Tehlike" isimli eserimiz ile ilimizi temsil etmeye hak kazandık...............

Öğrencilerimize sıfır atık bilincini aşılamak, çevremizdeki farkındalığı artırmak ve gelecek kuşaklara daha temiz bir dünya bırakmak için öğrencilerimizin hayal güçlerini ve tasarım yeteneklerini kullanarak atıkları geri dönüştürmelerini teşvik etmek amacıyla, Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde, Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde gerçekleştirilen 'Sıfır Atıkla Sanat Yarışması'nda "Yaklaşan Tehlike" eseri ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

YARIŞMA BİRİNCİSİ

OKUL ADI: Altındağ - Ahmet Yesevi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PROJE ADI: Yaklaşan Tehlike

HAZIRLAYAN ÖĞRENCİ İSİMLERİ: Efe Nurullah ŞAĞBAN, Fatih ÖZDEMİR, Elif Ulufer AKBULUT